Суп з галушками – ідеальне блюдо для сімейного обіду. Тісто для галушок замішується дуже легко з яйця, борошна і води. Галушки перетворять будь-суп і зроблять його більш наваристим.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Вода – 100 мл
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування галушок з борошна, яєць і води для супу? У миску всипте просіяне борошно і сіль.
Додайте воду.
Розбийте в миску одне куряче яйце.
Замісіть однорідне тісто.
Щоб галушки були однакові і мали акуратну форму, розкачайте тісто в пласт товщиною 1 сантиметр.
порізати кубиками і відправте їх в киплячий суп.
Варіть галушки 5-7 хвилин.
Смачного!