Ароматні часникові галушки для домашнього супу можна приготувати в домашніх умовах. Яскравий і поживний продукт порадує швидким та простим кулінарним процесом. Оцініть оригінальну ідею для сімейного обіду.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Часник – 3 зуб.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування галушок з часником для супу? У глибокій мисці розбиваємо два курячих яйця.

Додаємо до яєць сіль, терті на дрібну тертку зубчики часнику і подрібнену зелень. Починаємо вимішувати суміш до однорідності.

Сюди ж поступово просіваємо борошно. Замішуємо продукти в щільне і еластичне тісто. Даємо йому відпочити, приблизно 5-10 хвилин.

Скручуємо тісто в тонку круглу ковбаску, яку далі ріжемо на дрібні частини.

Сирі часникові галушки занурюємо в киплячий суп. Через кілька хвилин вони розбухнуть і поміняються в кольорі. Готово!

Галушки Галушки для супу Галушки для супу з борошна та яєць