Ароматні часникові галушки для домашнього супу можна приготувати в домашніх умовах. Яскравий і поживний продукт порадує швидким та простим кулінарним процесом. Оцініть оригінальну ідею для сімейного обіду.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
- Часник – 3 зуб.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування галушок з часником для супу? У глибокій мисці розбиваємо два курячих яйця.
Додаємо до яєць сіль, терті на дрібну тертку зубчики часнику і подрібнену зелень. Починаємо вимішувати суміш до однорідності.
Сюди ж поступово просіваємо борошно. Замішуємо продукти в щільне і еластичне тісто. Даємо йому відпочити, приблизно 5-10 хвилин.
Скручуємо тісто в тонку круглу ковбаску, яку далі ріжемо на дрібні частини.
Сирі часникові галушки занурюємо в киплячий суп. Через кілька хвилин вони розбухнуть і поміняються в кольорі. Готово!
Галушки Галушки для супу Галушки для супу з борошна та яєць