найпростіший суп стане апетитніше і ситніше, якщо додати в нього галушки. Як приготувати їх з пшеничного борошна та яєць, ми розповімо в цьому рецепті.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 6 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування галушок для супу з борошна та яєць? Розбийте в миску яйце і збийте його вилкою до однорідної маси.

Пшеничне борошно просійте через сито і додайте до яйцю.

Перемішайте вміст миски до однорідного стану.

Посоліть тісто на смак, щоб воно не було прісним.

Тісто для галушок повинно вийти досить густим, щоб повільно стікати з ложки. Набирайте трохи тіста в чайну ложку і опускайте його в киплячу воду. Галушки варяться дуже швидко, досить 7-10 хвилин.

Смачного!

Галушки Галушки для супу