Гарбуз – один з найпопулярніших овочів у кулінарії. Її використовують у приготуванні величезної кількості страв. І навіть коли вам хочеться чого-небудь смачного, можна швидко запекти гарбуз з горіхами в духовці.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Гарбуз – 450 гр.
  • Мед – 40 мл
  • цукор – 30 гр.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Волоський горіх – 40 гр.
  • Вода – 2 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до готування шматочками гарбуза з медом і горіхами в духовці. Підготуйте необхідні інгредієнти. Мед краще взяти рідкий.

Гарбуз очистіть від шкірки і наріжте часточками рівної товщини. Викладіть скибочки гарбуза у форму, влити кілька столових ложок води, накрийте фольгою і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, на півгодини. Час залежить від розміру часточок гарбуза.

Горіхи порубаєте ножем. У мисці розітріть вершкове масло з цукром, медом і горіхами.

Дістаньте гарбуз з духовки, вона повинна бути практично готова. Рівномірно розподіліть по шматочкам гарбуза медово-горіхову масу. Поверніть форму в духовку ще на 10-15 хвилин.

Такий десерт підходить не тільки для чаювання, але і добре йде під келих вина.

Приємного апетиту!

Гарбуз шматочками без шкірки запечена в духовці Гарбуз шматочками з медом запечена в духовці Гарбуз шматочками запечена у фользі в духовці Десерт з гарбуза в духовці Солодка гарбуз шматочками запечена в духовці Цукати з гарбуза в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці