З гарбуза можна приготувати смачне і корисне ласощі для дорослих і дітей. Так як не багато люблять натуральний смак гарбуза, ми доповнимо її ароматним крейдою і солодкими яблуками.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гарбуз – 300 гр.
  • Яблука – 2 шт.
  • Мед – 2 ч. л.
  • Кориця – 1 гр.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Вода – 2 ст. л.
  • Масло вершкове – 10 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати гарбуз шматочками з медом і яблуками в духовці, гарбуз повинна бути молода, соковита і свіжа. Помийте його, очистіть від шкірки і наріжте кубиками.

Яблука помийте, очистіть від шкірки і серцевини з насінням, м’якоть наріжте кубиками.

Скляну форму змастіть маслом, викладіть в неї яблука і гарбуз, збризніть лимонним соком.

Додайте мед, корицю і трохи води, накрийте форму фольгою. Помістіть форму в духовку, розігріту до 180 градусів на 20 хвилин.

Через 20 хвилин, зніміть фольгу, перемішайте яблука і гарбуз і готуйте ще 10-15 хвилин. Коли десерт буде готовий, полийте його рідким медом і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Гарбуз з корицею шматочками в духовці Гарбуз запечений в духовці Гарбуз запечений в духовці шматочками Гарбуз шматочками запечена у фользі в духовці Солодка гарбуз шматочками запечена в духовці Шматочки гарбуза з медом і корицею запечені в духовці