Приголомшливий рецепт гарбуза, запеченої в духовці з часником і прованськими травами! Дуже соковитий, апетитний, з неймовірним ароматом! Рідні будуть приємно здивовані вашими кулінарними шедеврами!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гарбуз – 500 гр.
  • Кріп – 1 пучок
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Прованські трави – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати шматочки гарбуза з часником і прованськими травами в духовці легко! Гарбуз ретельно промиваємо та нарізаємо кубиками невеликого розміру.

Часник очищаємо від лушпиння і пропускаємо через прес, якщо його немає, можна дрібно покришити ножем.

Кріп миємо й подрібнюємо.

Змішуємо олію, часник, сіль, кріп і прованські трави.

Викладаємо гарбуз на пергамент і змащуємо приготованою сумішшю. Запікаємо 30-40 хв. в розігрітій духовці при 180 градусах.

Приємного апетиту!

Гарбуз запечений в духовці Гарбуз запечений в духовці шматочками ПП гарбуз запечений в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці