Гарбуз – ідеальний інгредієнт для випічки і солодких страв. Її навіть запікають окремо з цукром і медом. Виходить легкий і натуральний десерт.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Гарбуз – 0,5 кг
  • Мед – 4 ст. л.
  • Цукор-пісок – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування гарбуза шматочками з цукром і медом в духовці? Гарбуз помийте і очистіть від насіння і шкірки.

М’якоть гарбуза наріжте кубиками однакового розміру.

Гарбуз полити рідким медом і перемішайте, щоб всі шматочки рівномірно вкрилися їм.

Деко застелити пекарської папером, викласти гарбуз і рясно посипте її цукром.

Запікайте гарбуз у духовці при 180 градусах 40 хвилин. Десерт трохи остудіть і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Гарбуз запечений в духовці Гарбуз запечений в духовці шматочками Солодка гарбуз шматочками запечена в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці