Соковита і ароматна гарбуз, запечена в духовці, може бути як самостійною стравою на столі, так і вишуканим гарніром для основних страв. Вона неймовірно смачна і корисна.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 0,5 кг
- Цукор-пісок – за смаком
- Масло рослинне – для змазування
Процес приготування:
Як приготувати гарбуз шматочками з цукром на деку в духовці? Вам знадобиться лише два інгредієнти: гарбуз і цукор.
Гарбуз помийте, очистіть від насіння. Нарізати гарбуз можна будь-яким зручним способом.
Деко змастіть рослинною олією. Гарбуз вмочіть однією стороною в цукор і викладіть на деко.
Відправте гарбуз на 20 хвилин у розігріту до 200 градусів духовку.
Запечену гарбуз можна подавати на стіл в гарячому і охолодженому вигляді.
Смачного!