Гарбуз з часником і розмарином – соковите і апетитне ласощі для всієї сім’ї! Таку закуску можна подати з м’ясом або як окрему страву. Вона малокалорійна і багата корисними вітамінами. А ще це дуже смачно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гарбуз – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Розмарин – 1 гілка
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати гарбуз з часником і розмарином в духовці легко! Гарбуз ретельно промиваємо милом і губкою, так як будемо готувати її з шкіркою.

Тепер розрізаємо гарбуз на половину і вичищаємо з допомогою чайної ложки насіння.

Ріжемо гарбуз на часточки невеликої ширини.

Викладаємо шматочки гарбуза на деко, застелене пергаментом і змащуємо їх рослинною олією.

Посипаємо гарбуз сіллю, перцем і подрібненим часником. Кладемо на кожну часточку трохи розмарину.

Запікаємо в розігрітій духовці при 180 градусах протягом 40 хв.

Приємного апетиту!

Гарбуз з часником шматочками запечена в духовці Гарбуз запечений в духовці Гарбуз запечений в духовці шматочками Гарбуз шматочками з шкіркою запечена в духовці Шматочки гарбуза без цукру в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці