Восени, коли зібрано врожай, дуже актуальні рецепти приготування смачних страв із гарбуза. Цей овоч в духовці готується досить швидко і просто. З неї виходить смачний і корисний десерт до чаю.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Гарбуз – 800 гр.
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Ванілін – 1 гр.
  • Масло вершкове – 20 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати гарбуз шматочками з цукром у фользі в духовці, гарбуз помийте, очистіть від перегородок і насіння, зріжте шкірку тонким шаром.

Цукор з’єднайте з дрібкою ваніліну.

М’якоть гарбуза наріжте невеликими кубиками однакового розміру.

Перекладіть гарбуз в миску і засипте її цукром. Расселите лист фольги, змастіть її вершковим маслом, викладіть гарбуз і загорніть краї фольги.

Запікайте гарбуз у духовці при 200-220 градусах 25-30 хвилин. Якщо ви хочете отримати рум’яну скоринку, за 5-10 хвилин розгорніть фольгу і готуйте гарбуз у відкритому вигляді. Дуже смачно подавати запечену гарбуз з ванільним морозивом.

Смачного!

Гарбуз запечений в духовці Гарбуз шматочками без шкірки запечена в духовці Гарбуз шматочками запечена у фользі в духовці Солодка гарбуз шматочками запечена в духовці Шматочки гарбуза з цукром запечені в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці