Апетитне ласощі з гарбуза з цукром і корицею! Це дуже смачний, корисний і смачний десерт, який можна подати на сніданок або для перекусу. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 500 гр.
- Лимон – 1 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Мед – 1 ст. л.
- Кориця – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування гарбуза часточками з цукром в духовці? Гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо часточками.
Лимон промиваємо і вичавлюємо з нього сік в невелику чашу.
Гарбуз викладаємо на деко, промазанный рослинним маслом і викладений пергаментом для запікання. Зверху посипаємо гарбуз цукровим піском.
Відправляємо гарбуз в розігріту духовку і випікаємо 20 хв. при 180 градусах. Потім посипаємо гарбуз корицею і скроплюємо лимонним соком. Випікаємо гарбуз ще 20 хв
Перед подачею поливаємо гарбуз медом.
Смачного!