Апетитне ласощі з гарбуза з цукром і корицею! Це дуже смачний, корисний і смачний десерт, який можна подати на сніданок або для перекусу. Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гарбуз – 500 гр.
  • Лимон – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Кориця – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування гарбуза часточками з цукром в духовці? Гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо часточками.

Лимон промиваємо і вичавлюємо з нього сік в невелику чашу.

Гарбуз викладаємо на деко, промазанный рослинним маслом і викладений пергаментом для запікання. Зверху посипаємо гарбуз цукровим піском.

Відправляємо гарбуз в розігріту духовку і випікаємо 20 хв. при 180 градусах. Потім посипаємо гарбуз корицею і скроплюємо лимонним соком. Випікаємо гарбуз ще 20 хв

Перед подачею поливаємо гарбуз медом.

Смачного!

Гарбуз з корицею шматочками в духовці Гарбуз запечений в духовці шматочками Гарбуз шматочками в цукрі запечена в духовці Гарбуз шматочками з медом запечена в духовці Шматочки гарбуза з медом і корицею запечені в духовці Шматочки гарбуза з цукром запечені в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці