Смачне блюдо з гарбуза з часником і медом – оригінальна закуска, яку легко приготувати вдома. Шматочки гарбуза виходять соковитими, м’якими і пряними. Просто приголомшливий рецепт, який оцінять ваші домочадці!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гарбуз – 800 гр.
  • Мед – 2 ч. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Прованські трави – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт гарбуза з часником і медом шматочками в духовці простий у приготуванні! Гарбуз промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками, приблизно 1-2 див.

Часник чистимо від луски і пропускаємо через прес.

Мед розтоплюємо на водяній бані, щоб він був досить рідким.

Змішуємо гарбуз, мед, часник, рослинне масло і прованські трави.

Перекладаємо гарбуз у форму для запікання і ставимо в духовку на 40 хв. запікати при 180 градусах.

Смачного!

Гарбуз з часником шматочками запечена в духовці Гарбуз запечений в духовці Гарбуз шматочками з медом запечена в духовці Гарбуз шматочками з шкіркою запечена в духовці Цукати з гарбуза в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці