Смачне блюдо з гарбуза з часником і медом – оригінальна закуска, яку легко приготувати вдома. Шматочки гарбуза виходять соковитими, м’якими і пряними. Просто приголомшливий рецепт, який оцінять ваші домочадці!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 800 гр.
- Мед – 2 ч. л.
- Часник – 3 зуб.
- Прованські трави – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт гарбуза з часником і медом шматочками в духовці простий у приготуванні! Гарбуз промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками, приблизно 1-2 див.
Часник чистимо від луски і пропускаємо через прес.
Мед розтоплюємо на водяній бані, щоб він був досить рідким.
Змішуємо гарбуз, мед, часник, рослинне масло і прованські трави.
Перекладаємо гарбуз у форму для запікання і ставимо в духовку на 40 хв. запікати при 180 градусах.
Смачного!