Гарбуз в поєднанні з яблуками дозволять приготувати чудовий натуральний десерт. Запекти в духовці його можна порційно і загальним стравою. Таке десерт підійде навіть для дитячого харчування.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Гарбуз – 300 гр.
- Яблука – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Мед – 2 ст. л.
- Лимонний сік – 2 ч. л.
- Кориця – 0,5 ч. л.
- Арахіс – 1 ст. л.
- Вода – 50 мл
- Цедра апельсина – 1 ч. л.
Процес приготування:
Рецепт приготування гарбуза з яблуками шматочками з цукром в духовці смачний! Гарбуз промийте, зріжте шкірку і видаліть насіння, наріжте м’якоть кубиками. Яблука наріжте тонкими часточками.
Засипте гарбуз цукром і перемішайте.
Форму для запікання застелити фольгою, викладіть в неї гарбуз і яблука, влийте трохи води.
Прикрийте форму фольгою і запікайте в духовці при 180 градусах 20-25 хвилин. Потім посипте гарбуз і яблука цедрою апельсина і корицею, влийте лимонний сік, перемішайте і запікайте без фольги ще 10-15 хвилин.
Готовий десерт з гарбуза і яблук розкладіть по тарілочках, полийте медом і посипати арахісом.
Смачного!