Гарбуз в поєднанні з яблуками дозволять приготувати чудовий натуральний десерт. Запекти в духовці його можна порційно і загальним стравою. Таке десерт підійде навіть для дитячого харчування.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Гарбуз – 300 гр.
  • Яблука – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Лимонний сік – 2 ч. л.
  • Кориця – 0,5 ч. л.
  • Арахіс – 1 ст. л.
  • Вода – 50 мл
  • Цедра апельсина – 1 ч. л.

Процес приготування:

Рецепт приготування гарбуза з яблуками шматочками з цукром в духовці смачний! Гарбуз промийте, зріжте шкірку і видаліть насіння, наріжте м’якоть кубиками. Яблука наріжте тонкими часточками.

Засипте гарбуз цукром і перемішайте.

Форму для запікання застелити фольгою, викладіть в неї гарбуз і яблука, влийте трохи води.

Прикрийте форму фольгою і запікайте в духовці при 180 градусах 20-25 хвилин. Потім посипте гарбуз і яблука цедрою апельсина і корицею, влийте лимонний сік, перемішайте і запікайте без фольги ще 10-15 хвилин.

Готовий десерт з гарбуза і яблук розкладіть по тарілочках, полийте медом і посипати арахісом.

Смачного!

Гарбуз з корицею шматочками в духовці Гарбуз з яблуками шматочками запечена в духовці Гарбуз шматочками без шкірки запечена в духовці Гарбуз шматочками запечена у фользі в духовці Солодка гарбуз шматочками запечена в духовці Цукати з гарбуза в духовці Шматочки гарбуза з медом і корицею запечені в духовці