Геркулесова каша готується швидко і просто, тому її так люблять подавати на сніданок з фруктами. Які пропорції інгредієнтів взяти для страви на дві порції ми розповімо в нашому рецепті.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Вівсяні пластівці – 0,5 склянки
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Банан – 1 шт.
  • Чорнослив – 8 – 10 шт.

Процес приготування:

Як приготувати геркулесову кашу на молоці 2 порції? Підготуйте всі інгредієнти. Банан і чорнослив промийте гарячою водою.

У каструлю влийте молоко, доведіть його до кипіння.

Додайте в кипляче молоко, вівсяні пластівці, переміщуйте і варіть кашу 3-4 хвилини.

Потім прикрийте каструлю кришкою, вимкніть вогонь і залиште кашу на 10 хвилин.

З банана зніміть шкірку і наріжте кубиками.

З чорносливу видалити кісточки і дрібно наріжте.

Готову геркулесову кашу викладіть на тарілочки, додайте вершкове масло, банан і чорнослив. Смачний і поживний сніданок готовий.

Приємного апетиту!

Геркулесова каша Геркулесова каша на 1 літр молока Геркулесова каша на молоці Геркулесова каша на молоці на плиті Геркулесова каша на молоці у каструлі