Кулінарія – область, яка вимагає точності, тому так важливо дотримуватися рецепту і рекомендованих пропорцій. Навіть при такому простому занятті, як варіння геркулесову каші, важливо дотримати всі нюанси, щоб каша вийшла необхідної консистенції і приємна на смак.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Вівсяні пластівці – 0,5 склянки
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 20 – 40 гр.

Процес приготування:

Рецепт приготування геркулесову кашу на молоці на 1 порцію гранично простий! У каструлі доведіть до кипіння молоко.

Додайте щіпку солі.

Далі всипте вівсяні пластівці і варіть кашу 5-7 хвилин на середньому вогні.

Слідкуйте за тим, щоб каша не підгоріла.

Потім вимкніть вогонь, накрийте каструлю кришкою і залиште на пару хвилин, щоб каша настоялася.

В тарілку покладіть невеликий шматок вершкового масла.

В тарілку з маслом викладіть гарячу геркулесову кашу, перемішайте і можна подавати страву на стіл.

Приємного апетиту!

Геркулесова каша на 1 літр молока Геркулесова каша на молоці Геркулесова каша на молоці на плиті Геркулесова каша на молоці у каструлі Каші