В приготуванні каш немає нічого складного. Будь то геркулесова каша на сніданок або плов на вечерю. Але саме крупи так корисні і цінні для організму. А каші на молоці виходять настільки смачними, що навіть не потребують ніяких добавок.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Вівсяні пластівці – 8 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Вода – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати геркулесову кашу на молоці в каструлі на плиті легко! У каструлю для варива всипте сіль і цукор.

Далі влийте в каструлю по одній склянці молока і води. Підігрійте вміст каструлі на середньому вогні, щоб цукор і сіль розчинилися.

Потім всипте вівсяні пластівці.

Коли каша закипить, зменшіть вогонь і продовжуйте варити 4-6 хвилин. Під час варіння помішуйте кашу, щоб вона не пригоріла.

Коли каша буде готова, вимкніть вогонь, накрийте каструлю кришкою і дайте їй настоятися 5-10 хвилин. Після цього, можна подавати геркулесову кашу на стіл.

Приємного апетиту!

Геркулесова каша Геркулесова каша на воді і молоці Геркулесова каша на молоці Геркулесова каша на молоці на плиті Рідка геркулесова каша