В приготуванні каш немає нічого складного. Будь то геркулесова каша на сніданок або плов на вечерю. Але саме крупи так корисні і цінні для організму. А каші на молоці виходять настільки смачними, що навіть не потребують ніяких добавок.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Вівсяні пластівці – 8 ст. л.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Вода – 1 склянка
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати геркулесову кашу на молоці в каструлі на плиті легко! У каструлю для варива всипте сіль і цукор.
Далі влийте в каструлю по одній склянці молока і води. Підігрійте вміст каструлі на середньому вогні, щоб цукор і сіль розчинилися.
Потім всипте вівсяні пластівці.
Коли каша закипить, зменшіть вогонь і продовжуйте варити 4-6 хвилин. Під час варіння помішуйте кашу, щоб вона не пригоріла.
Коли каша буде готова, вимкніть вогонь, накрийте каструлю кришкою і дайте їй настоятися 5-10 хвилин. Після цього, можна подавати геркулесову кашу на стіл.
Приємного апетиту!
Геркулесова каша Геркулесова каша на воді і молоці Геркулесова каша на молоці Геркулесова каша на молоці на плиті Рідка геркулесова каша