Коли всі сили витрачені на підготовку святкового столу і випічку пасок, які неодмінно треба прикрасити, вас виручить проста молочна глазур. В ній тільки три інгредієнти. Готується вона швидко, зручна в застосуванні і на куличах не осідає і не обсипається, на відміну від білкової.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Цукрова пудра – 3 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 50 мл
  • Лимонний сік – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати глазур для паски з молоком і цукром просто! Якщо у вас немає цукрової пудри, а саме вона потрібна для такої глазурі, подрібніть в кавомолці звичайний цукор і ложкою відміряйте потрібну кількість. В окремий посуд насипте пудру, налийте молоко і додайте столову ложку соку лимона. Міксером або віночком ці інгредієнти збийте до однорідного стану.

Спечені паски перед нанесенням глазурі обов’язково остудіть, інакше вона вбереться в випічку. Глазур наливайте ложкою на самий верх пасок, не розподіляючи її по поверхні.

Глазур рівне покриє вироби і утворює красиві патьоки по боках.

Потім великодні паски декоруйте по своєму смаку різної кондитерської посипкою, шоколадом або шматочками мармеладу.

За бажанням можете додати приготовану молочну глазур різні харчові барвники, буде святковою.

Смачною і вдалою випічки!

Біла глазур для паски Великодні паски без яєць Глазур для паски Глазур для паски з цукровою пудрою Глазур для пасок, яка не обсипається і не липне Святковий стіл на Великдень Тісто для пасок