Хочу поділитися швидким та простим рецептом для вечері або обіду. Горбуша цілком з картоплею готуватися за невеликий час, а виходить дуже смачною та апетитною. Соковите блюдо, безсумнівно, припаде до смаку всім членам вашої сім’ї.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Картопля – 500 гр.
- Горбуша – 1 кг
- Сметана – 200 гр.
- Морква – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 50 мл
- Паприка – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати горбушу цілком з картоплею в духовці? Якщо ви будете використовувати заморожену горбушу, заздалегідь дістаньте її з морозильної камери і розморозьте. Розморожену горбушу очистити від нутрощів, добре промийте під проточною водою, а потім обсушити паперовими рушниками.
Приготуйте маринад. У невелику ємність викладіть необхідну кількість сметани, додайте сіль, паприку і чорний мелений перець. Ретельно перемішайте.
Підготуйте лист, на якому будете запікати горбушу. Змастіть її невеликою кількістю рослинного масла.
Горбушу добре обмажте приготованим соусом і викладіть на деко.
Картопля промийте, а потім очистіть від шкірки за допомогою овочечистки. Очищену картоплю наріжте часточками.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте під водою, а потім наріжте великими шматочками.
Морква добре вимийте в прохолодній воді, очистіть овочечисткою від шкірки.
Очищену моркву наріжте кружечками.
овочі додайте рослинне масло, паприку і чорний мелений перець, посоліть. Ретельно перемішайте. Овочі викладіть на деко навколо риби.
Лист із стравою поставте в заздалегідь розігріту духовку і запікайте при температурі 200 градусів 30-35 хвилин. Готову страву акуратно вийміть з духовки і подавайте порційно на стіл.
Приємного апетиту!
Горбуша в сметані в духовці Горбуша в сметані з цибулею в духовці Горбуша з картоплею в духовці Горбуша з морквою і цибулею в духовці Горбуша з овочами в духовці Горбуша цілком у духовці