Горохова каша – це смачно, ситно, доступно і корисно. І готувати її можна без замочування. Тому, якщо ви забули замочити його на ніч, скористайтеся цим швидким рецептом.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Горох колотий – 100 гр.
  • Вода – 400 мл
  • Сода харчова – 0,3 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • М’ясо – 150 – 200 гр.
  • Масло рослинне – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати горохову кашу з м’ясом без замочування гороху в каструлі легко! Горох промивайте прохолодною водою до тих пір, поки вода не стане прозорою.

Перекладіть горох в каструлю, залийте водою і поставте варитися. Коли вода закипить, додайте соду. Проварити 15-20 хвилин, потім змініть воду і продовжуйте варити кашу до готовності гороху. Наприкінці посоліть за смаком.

Цибулю очистіть і дрібно наріжте. М’ясо помийте і наріжте кубиками. Обсмажте цибулю і м’ясо на олії до готовності, посоліть за смаком.

Коли горохова каша буде готова, перемніть її товкачем або подрібніть блендером.

Змішайте горохову кашу із засмажкою і подавайте в гарячому вигляді на стіл.

Приємного апетиту!

Горохова каша Горохова каша в каструлі Горохова каша з м'ясом Горохова каша з цибулею Горохова каша на воді