Горохова каша з м’ясом, приготовлена в духовці просто тане у роті. Додайте до неї легкий овочевий салат і у вас вийде ситний і смачний обід.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Горох – 250 гр.
- М’ясо – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сметана – 100 мл
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
- Вода – 200 мл
- Масло рослинне – для змазування
Процес приготування:
Як приготувати горохову кашу з м’ясом в духовці? Для приготування горохової каші в духовці підійдуть порційні глиняні горщики. Горох промийте.
Формочки змастіть рослинною олією. Частина промитого гороху розкладіть по ємностях.
М’ясо помийте, наріжте кубиками і викладіть на горох.
На м’ясо викладіть частину гороху, всипте сіль і спеції, полийте сметаною. І в кінці залийте вміст горщиків гарячою водою.
Закрийте горщики кришками і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 2 години. Подавати на стіл кашу модно прямо в горщиках.
Приємного апетиту!
Горохова каша без замочування гороху Горохова каша з цибулею Горохова каша на воді