В мультиварці легко готувати апетитні домашні супи. Спробуйте оригінальний рецепт горохового супу-пюре з додаванням копченого м’яса. Порадуйте близьких яскравим і ароматним обідом.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • М’ясо копчене – 200 гр.
  • Горох – 150 гр.
  • Кріп – за смаком
  • Картопля – 4 шт.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування горохового пюре з копченостями в мультиварці? Горох заливаємо водою на кілька годин. Після продукт промиваємо, занурюємо в чашу мультиварки, знову заливаємо водою і починаємо варити у відповідному режимі.

Чистимо картоплю і поділяємо її на великі часточки.

Відправляємо картоплю до гороху. Сюди ж додаємо сіль і спеції. Готуємо інгредієнти в будь-якому зручному режимі близько 30-40 хвилин.

Поки основа супу відварюється в мультиварці, кубиками нарізаємо копчене м’ясо.

Чашу з готовим супом витягаємо, подрібнюємо його за допомогою блендера і розливаємо по тарілках. Перед подачею доповнюємо блюдо копченим м’ясом і свіжим кропом. Готово!

Горохове пюре з копченостями Горохове пюре з м'ясом Гороховий суп в мультиварці Панасонік Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченостями в мультиварці Гороховий суп-пюре