В мультиварці легко готувати апетитні домашні супи. Спробуйте оригінальний рецепт горохового супу-пюре з додаванням копченого м’яса. Порадуйте близьких яскравим і ароматним обідом.
Інгредієнти: на 6 порції.
- М’ясо копчене – 200 гр.
- Горох – 150 гр.
- Кріп – за смаком
- Картопля – 4 шт.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування горохового пюре з копченостями в мультиварці? Горох заливаємо водою на кілька годин. Після продукт промиваємо, занурюємо в чашу мультиварки, знову заливаємо водою і починаємо варити у відповідному режимі.
Чистимо картоплю і поділяємо її на великі часточки.
Відправляємо картоплю до гороху. Сюди ж додаємо сіль і спеції. Готуємо інгредієнти в будь-якому зручному режимі близько 30-40 хвилин.
Поки основа супу відварюється в мультиварці, кубиками нарізаємо копчене м’ясо.
Чашу з готовим супом витягаємо, подрібнюємо його за допомогою блендера і розливаємо по тарілках. Перед подачею доповнюємо блюдо копченим м’ясом і свіжим кропом. Готово!
Горохове пюре з копченостями Горохове пюре з м'ясом Гороховий суп в мультиварці Панасонік Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченостями в мультиварці Гороховий суп-пюре