Таке популярне блюдо, як гороховий суп, можна готувати різними способами і експериментувати з подачею. Наприклад, можна зробити гороховий суп-пюре, його однорідна консистенція і густота неодмінно вам сподобається.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Горох колотий – 300 гр.
  • Копчені реберця – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Часник – 3 – 4 зуб.
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

Готувати гороховий суп-пюре з копченими реберцями легко! Копчені ребра наріжте по кістках, перекладіть їх у каструлю, залийте водою і поставте варитися на 30 хвилин.

Цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі.

Горох замочити у воді на кілька годин, краще залишити на ніч. Потім окремо зваріть горох до готовності.

Варений горох і обсмажені овочі подрібніть блендером. Отримане пюре додайте в каструлю з реберцями.

В суп додайте спеції, подрібнений часник і сіль за смаком. Дайте супу настоятися під кришкою 10-15 хвилин і подавайте на стіл разом з сухариками.

Приємного апетиту!

Горохове пюре на воді Гороховий суп Гороховий суп без м'яса Гороховий суп зі свининою Гороховий суп-пюре Гороховий суп, щоб горох розварився Пісний суп гороховий