Таке популярне блюдо, як гороховий суп, можна готувати різними способами і експериментувати з подачею. Наприклад, можна зробити гороховий суп-пюре, його однорідна консистенція і густота неодмінно вам сподобається.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Горох колотий – 300 гр.
- Копчені реберця – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Масло рослинне – для смаження
- Лавровий лист – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Часник – 3 – 4 зуб.
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Готувати гороховий суп-пюре з копченими реберцями легко! Копчені ребра наріжте по кістках, перекладіть їх у каструлю, залийте водою і поставте варитися на 30 хвилин.
Цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі.
Горох замочити у воді на кілька годин, краще залишити на ніч. Потім окремо зваріть горох до готовності.
Варений горох і обсмажені овочі подрібніть блендером. Отримане пюре додайте в каструлю з реберцями.
В суп додайте спеції, подрібнений часник і сіль за смаком. Дайте супу настоятися під кришкою 10-15 хвилин і подавайте на стіл разом з сухариками.
Приємного апетиту!
Горохове пюре на воді Гороховий суп Гороховий суп без м'яса Гороховий суп зі свининою Гороховий суп-пюре Гороховий суп, щоб горох розварився Пісний суп гороховий