Суп з гороху і копченого курячого м’яса не складно приготувати в мультиварці. Оцініть простий і зрозумілий домашній рецепт. Готову страву можна подавати в якості гарячого до сімейного обіду.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Копчена курка – 250 гр.
  • Горох – 150 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Зелень – для прикраси
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Вода – 2.5 л.

Процес приготування:

Як почати готувати суп гороховий з копченою куркою в мультиварці? Кубиками нарізаємо картоплю і викладаємо його в чашу мультиварки. Сюди ж відправляємо вимочений в холодній воді горох.

Далі дрібно ріжемо цибулю і моркву натираємо. Смажимо овочі в олії на сковороді. Приблизно, 5-7 хвилин.

Обсмажені овочі також викладаємо в чашу. Заливаємо інгредієнти водою і додаємо до них трохи солі. Готуємо страву в режимі, який підходить для супу, близько 40 хвилин.

Копчену курку дрібно нарізаємо і відправляємо в готовий суп. Даємо страві настоятися 5-10 хвилин.

Гарячий суп розливаємо по тарілках і прикрашаємо свіжою ароматною зеленню. Готово!

Гороховий суп Гороховий суп в мультиварці Панасонік Гороховий суп в мультиварці Поларіс Гороховий суп з копченостями