Оригінальний спосіб приготувати домашній гороховий суп – додати в класичний рецепт копчене м’ясо і гриби. Блюдо вийде неймовірно ситним і ароматним. Здивуйте своїх рідних!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Копчені реберця – 350 гр.
- Печериці свіжі – 250 гр.
- Горох – 200 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 30 мл
- Вода – 3 л
Процес приготування:
Готувати суп гороховий з копченостями і грибами просто! Горох попередньо заливаємо холодною водою і отмачиваем продукт.
Копчені ребра викладаємо в гарячу каструлю з водою і ставимо її на плиту. Відварюємо продукт 15-20 хвилин до появи яскравого аромату.
Викладаємо в каструлю підготовлений горох. Продовжуємо тримати страву на невеликому вогні.
Цибулю з морквою смажимо в олії. Овочі слід попередньо подрібнити і натерти.
В цей час чистимо картоплю, нарізаємо її кубиками і перекладаємо в каструлю.
Коли цибулю з морквою стануть м’якими, відправляємо до них тонко порізані шампіньйони. Продовжуємо обжарку до готовності грибів.
Викладаємо овочі з грибами в загальну страву.
Акуратно витягуємо з каструлі копчені ребра. Остуджуємо інгредієнт і відокремлюємо м’ясо від кісточок. Отримані шматочки відправляємо в суп.
Тепер додаємо сіль, спеції і дрібно порізану зелень. Варимо ще 5-10 хвилин і знімаємо з плити.
Розливаємо ароматний гороховий суп з грибами і копченостями по порціях. Готово, можна подавати до столу!
Гороховий суп Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченими реберцями Гороховий суп з копченостями Гороховий суп зі свининою Гороховий суп у каструлі Грибний суп