Оригінальний спосіб приготувати домашній гороховий суп – додати в класичний рецепт копчене м’ясо і гриби. Блюдо вийде неймовірно ситним і ароматним. Здивуйте своїх рідних!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Копчені реберця – 350 гр.
  • Печериці свіжі – 250 гр.
  • Горох – 200 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Вода – 3 л

Процес приготування:

Готувати суп гороховий з копченостями і грибами просто! Горох попередньо заливаємо холодною водою і отмачиваем продукт.

Копчені ребра викладаємо в гарячу каструлю з водою і ставимо її на плиту. Відварюємо продукт 15-20 хвилин до появи яскравого аромату.

Викладаємо в каструлю підготовлений горох. Продовжуємо тримати страву на невеликому вогні.

Цибулю з морквою смажимо в олії. Овочі слід попередньо подрібнити і натерти.

В цей час чистимо картоплю, нарізаємо її кубиками і перекладаємо в каструлю.

Коли цибулю з морквою стануть м’якими, відправляємо до них тонко порізані шампіньйони. Продовжуємо обжарку до готовності грибів.

Викладаємо овочі з грибами в загальну страву.

Акуратно витягуємо з каструлі копчені ребра. Остуджуємо інгредієнт і відокремлюємо м’ясо від кісточок. Отримані шматочки відправляємо в суп.

Тепер додаємо сіль, спеції і дрібно порізану зелень. Варимо ще 5-10 хвилин і знімаємо з плити.

Розливаємо ароматний гороховий суп з грибами і копченостями по порціях. Готово, можна подавати до столу!

Гороховий суп Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченими реберцями Гороховий суп з копченостями Гороховий суп зі свининою Гороховий суп у каструлі Грибний суп