Обід – це головний прийом їжі, тому правильний суп повинен бути ситним і поживним. Саме таким і виходить гороховий суп з копченими реберцями. Головне правильно його зварити.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Горох – 280 гр.
- Копчені реберця – 200 гр.
- Свинячі ребра або Яловичі ребра – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 80 гр.
- Морква – 80 гр.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Зелень – 10 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Почнемо готувати гороховий суп з копченими реберцями в каструлі. Горох кілька разів промийте холодною водою. Перекладіть його в каструлю, туди ж відправте кісточки і копчені реберця, влийте воду і поставте варитися. Коли вода закипить, зніміть піну, зменшіть вогонь і продовжуйте варити 1,5 години.
Цибулю і моркву очистіть і подрібніть, обсмажте на рослинному маслі до м’якості.
Дістаньте реберця з бульйону, відокремте м’ясо і наріжте кубиками. Перекладіть в суп м’ясо і засмажку з овочів. Посоліть і приправте суп до смаку і варіть ще 15-20 хвилин.
Зелень помийте і порубаєте ножем.
Додайте в суп гороховий подрібнену зелень і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Гороховий суп з копченими реберцями Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп з яловичиною Гороховий суп зі свининою Гороховий суп у каструлі