Обід – це головний прийом їжі, тому правильний суп повинен бути ситним і поживним. Саме таким і виходить гороховий суп з копченими реберцями. Головне правильно його зварити.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Горох – 280 гр.
  • Копчені реберця – 200 гр.
  • Свинячі ребра або Яловичі ребра – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 80 гр.
  • Морква – 80 гр.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Зелень – 10 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

Почнемо готувати гороховий суп з копченими реберцями в каструлі. Горох кілька разів промийте холодною водою. Перекладіть його в каструлю, туди ж відправте кісточки і копчені реберця, влийте воду і поставте варитися. Коли вода закипить, зніміть піну, зменшіть вогонь і продовжуйте варити 1,5 години.

Цибулю і моркву очистіть і подрібніть, обсмажте на рослинному маслі до м’якості.

Дістаньте реберця з бульйону, відокремте м’ясо і наріжте кубиками. Перекладіть в суп м’ясо і засмажку з овочів. Посоліть і приправте суп до смаку і варіть ще 15-20 хвилин.

Зелень помийте і порубаєте ножем.

Додайте в суп гороховий подрібнену зелень і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Гороховий суп з копченими реберцями Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп з яловичиною Гороховий суп зі свининою Гороховий суп у каструлі