Гороховий суп відрізняється своєю наваристостью і поживністю. Оцініть домашній рецепт гарячого страви з додаванням копченого м’яса та ковбаси. Порадуйте домашніх смачним обідом з яскравим і пікантним ароматом.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Копчені реберця – 250 гр.
  • Копчена ковбаса – 200 гр.
  • Горох – 1 склянка
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Вода – 2.5 л.

Процес приготування:

Готувати суп гороховий з копченостями і ковбасою легко! Необхідні овочі для супу очищаємо від шкірки і гарненько промиваємо під водою. Вибираємо ковбасу за смаком. Наприклад, добре підійдуть копчені сорту.

Горох добре промиваємо під водою. Можна його на час замочити.

Далі підготовлений горох відправляємо в каструлю з підсоленою водою. Ставимо на плиту.

Невеликими кубиками розбираємо картоплю, можна відразу покласти його в каструлю.

Після того як картопля і горох розм’якшуватися, закидаємо в блюдо копчені ребра. Їх попередньо можна розділити на частини.

Дрібними кубиками нарізаємо ковбасу і також відправляємо її в суп.

тушкуємо В рослинному маслі подрібнену цибулю з морквою. Тримаємо на плиті до м’якості і викладаємо в каструлю.

Додаємо в суп сіль, необхідні спеції і лаврові листки. Готуємо 10-15 хвилин і вимикаємо.

Ситний та ароматний гороховий суп з ковбасою і копченостями готовий до подачі. Розливайте по тарілках гаряче блюдо, прикрасивши зеленню!

Гороховий суп без м'яса Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з ковбасою Гороховий суп з копченими реберцями Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп зі свининою