Гороховий суп відрізняється своєю наваристостью і поживністю. Оцініть домашній рецепт гарячого страви з додаванням копченого м’яса та ковбаси. Порадуйте домашніх смачним обідом з яскравим і пікантним ароматом.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Копчені реберця – 250 гр.
- Копчена ковбаса – 200 гр.
- Горох – 1 склянка
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Вода – 2.5 л.
Процес приготування:
Готувати суп гороховий з копченостями і ковбасою легко! Необхідні овочі для супу очищаємо від шкірки і гарненько промиваємо під водою. Вибираємо ковбасу за смаком. Наприклад, добре підійдуть копчені сорту.
Горох добре промиваємо під водою. Можна його на час замочити.
Далі підготовлений горох відправляємо в каструлю з підсоленою водою. Ставимо на плиту.
Невеликими кубиками розбираємо картоплю, можна відразу покласти його в каструлю.
Після того як картопля і горох розм’якшуватися, закидаємо в блюдо копчені ребра. Їх попередньо можна розділити на частини.
Дрібними кубиками нарізаємо ковбасу і також відправляємо її в суп.
тушкуємо В рослинному маслі подрібнену цибулю з морквою. Тримаємо на плиті до м’якості і викладаємо в каструлю.
Додаємо в суп сіль, необхідні спеції і лаврові листки. Готуємо 10-15 хвилин і вимикаємо.
Ситний та ароматний гороховий суп з ковбасою і копченостями готовий до подачі. Розливайте по тарілках гаряче блюдо, прикрасивши зеленню!
Гороховий суп без м'яса Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з ковбасою Гороховий суп з копченими реберцями Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп зі свининою