Домашній гороховий суп можна приготувати з пікантним копченим м’ясом і плавленим сиром. Оригінальна кулінарна рішення стане особливістю вашого обіднього столу. Спробуйте!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Копчені реберця – 450 гр.
- Сир плавлений – 130 гр.
- Горох – 100 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Вода – 3 л
Процес приготування:
Копчені ребра викладаємо в каструлю. Додаємо чисту воду і переставляємо на плиту. Даємо закипіти.
Нагріваємо сковороду і вливаємо в неї рослинне масло.
Сюди додаємо дрібно порізану цибулю і терту моркву. Готуємо на слабкому вогні близько 5 хвилин, періодично розмішуючи.
Очищаємо картоплю і ріжемо його кубиками.
Картоплю і овочеву піджарку відправляємо в каструлю. В цей же час кладемо і промитий горох.
В цей час дістаємо ребра. Даємо їм охолонути і акуратно відокремлюємо м’ясо від кісточок.
Відправляємо продукт назад у каструлю.
Додаємо в суп сіль, спеції і шматочки плавленого сиру. Варимо до м’якості картоплі та гороху, а також до повного розчинення сиру.
наприкінці готування додаємо трохи подрібненої зелені. Знімаємо блюдо з плити через пару хвилин.
Розкладаємо горохово-сирний суп з копченостями по тарілках і подаємо до обіднього столу. Готово!
Гороховий суп Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченими реберцями Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп зі свининою Гороховий суп у каструлі