Домашній гороховий суп можна приготувати з пікантним копченим м’ясом і плавленим сиром. Оригінальна кулінарна рішення стане особливістю вашого обіднього столу. Спробуйте!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Копчені реберця – 450 гр.
  • Сир плавлений – 130 гр.
  • Горох – 100 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 3 л

Процес приготування:

Копчені ребра викладаємо в каструлю. Додаємо чисту воду і переставляємо на плиту. Даємо закипіти.

Нагріваємо сковороду і вливаємо в неї рослинне масло.

Сюди додаємо дрібно порізану цибулю і терту моркву. Готуємо на слабкому вогні близько 5 хвилин, періодично розмішуючи.

Очищаємо картоплю і ріжемо його кубиками.

Картоплю і овочеву піджарку відправляємо в каструлю. В цей же час кладемо і промитий горох.

В цей час дістаємо ребра. Даємо їм охолонути і акуратно відокремлюємо м’ясо від кісточок.

Відправляємо продукт назад у каструлю.

Додаємо в суп сіль, спеції і шматочки плавленого сиру. Варимо до м’якості картоплі та гороху, а також до повного розчинення сиру.

наприкінці готування додаємо трохи подрібненої зелені. Знімаємо блюдо з плити через пару хвилин.

Розкладаємо горохово-сирний суп з копченостями по тарілках і подаємо до обіднього столу. Готово!

Гороховий суп Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченими реберцями Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп зі свининою Гороховий суп у каструлі