Домашній гороховий суп з копченими крилами виходить в міру жирним і неймовірно ароматним. Ситне гаряча страва прикрасить і різноманітить ваш стіл. Зверніть увагу на простий і цікавий рецепт!
Інгредієнти: на 6 порції.
- копчені Курячі крильця – 3 шт.
- Горох – 0,5 склянки
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – 4 шт.
- Масло рослинне – для смаження
- Вода – 1.5 л
Процес приготування:
Готувати гороховий суп з копченими крильцями легко! Горох заздалегідь отмачиваем в холодній воді на кілька годин. Потім продукт промиваємо і відкидаємо на друшляк.
Викладаємо промитий горох в каструлю, заливаємо підсоленою водою і ставимо на плиту. Відварюємо.
Після кипіння в каструлю можна опустити копчені крильця. І потримати їх там 5-10 хвилин для аромату.
Очищаємо від шкірки картоплю. Промиваємо і поділяємо на кубики середньої величини. Занурюємо овоч до гороху. Відварюємо блюдо далі.
Натираємо моркву і дрібно ріжемо цибулю. Тушкуємо продукти 5-7 хвилин на рослинній олії, помішуючи.
Викладаємо цибулю з морквою в каструлю.
В цей же час акуратно дістаємо копчені крильця і даємо їм трохи охолонути.
Копчене куряче м’ясо відокремлюємо від кісточок і відправляємо назад у страву.
Підготуємо необхідні спеції. Для супу достатньо чотири горошини чорного перцю.
Викладаємо перець. Тримаємо заготовку на плиті до м’якості картоплі, а після прибираємо.
Гарячий наваристий суп розливаємо і подаємо до столу. Готово!
Гороховий суп Гороховий суп з куркою Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп у каструлі