Всім любителям наваристих ситних перших страв з великою радістю хочу порекомендувати незвичайно смачний рецепт апетитного горохового супу з копченою свининою. Суп виходить насиченим, наваристим і зігріваючим. Приготуйте, і ви не пошкодуєте, я вам гарантую!


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Горох колотий – 250 гр.
  • Копчена свинина – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Картопля – 3 шт.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Вода – 3,5 л.
  • Сіль – за смаком
  • Лавровий лист – за смаком
  • Морква – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати суп гороховий з копченою свининою просто! Колотий горох промийте кілька разів під водою, замочіть в розчині з харчовою содою на ніч. Так він швидше приготується. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кубиками. Моркву і картоплю вимийте і очистіть, крупно наріжте. Копчену свинину наріжте кубиками.

Замочений горох промити кілька разів в холодній воді.

В чашу мультиварки налийте трохи олії, викладіть подрібнену ріпчасту цибулю. На панелі мультиварки встановіть програму «Смаження», час приготування – 10 хвилин, натисніть кнопку «Старт». Обсмажте до м’якості.

Потім викладіть крупно нарізану моркву. Перемішайте.

Готуйте до закінчення програми, а потім влийте гарячу воду.

Викладіть горох і нарізану картоплю.

Потім відправте в чашу мультиварки викладіть копчену свинину. Додайте сіль, чорний мелений перець і лавровий лист. На панелі мультиварки встановіть програму «Суп», час приготування – 1 година 30 хвилин. Закрийте кришку мультиварки і натисніть кнопку «Старт», готуйте до закінчення програми.

Зігріваючий яскравий гороховий суп з копченою свининою розлийте по порціях і подавайте на стіл.

Насолоджуйтеся смачною ароматною стравою!

Гороховий суп Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом