Копчені курячі стегна зроблять домашній суп з горохом більш наваристим і апетитним. Соковите м’ясо складе відмінну компанію бобових та овочів, що містяться у страві. Ідеально для домашнього обіду!
Інгредієнти: на 6 порції.
- стегно Куряче копчене – 4 шт.
- Горох – 1,5 склянки
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Кріп – 0,5 пучків
- Сіль – за смаком
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Готувати гороховий суп з копченими курячими стегнами легко! Вимочуємо в холодній воді горох кілька годин. Бажано, зробити це заздалегідь. Потім продукт промиваємо і занурюємо в каструлю з підсоленою водою. Варимо до напівготовності.
Картоплю звільняємо від шкірки і поділяємо на невеликі кубики. Дрібно нарізаємо моркву. Можна також натерти її на терці. Викладаємо овочі в каструлю з горохом.
копчені Курячі стегна також кладемо в каструлю. Кілька продуктів можна розрізати на невеликі шматочки, а решту залишити цілком.
Також в суп і додаємо подрібнений свіжий кріп. Варимо на середньому вогні до м’якості картоплі і знімаємо з плити.
Гарячий домашній суп розливаємо по тарілках і подаємо до столу. Готово!
Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з куркою Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп у каструлі