Яскравий і насичений гороховий суп з копченостями і м’ясом ідеально підійде в якості домашнього обіду. Гаряче блюдо виходить досить ситним і ароматним, що не залишиться непоміченим за вашим столом.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • М’ясо копчене – 250 гр.
  • Свинина – 200 гр.
  • Горох – 350 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Кріп – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Вода – 3 л

Процес приготування:

Вимочуємо горох, а після відварюємо його в каструлі з підсоленою водою.

Після напівготовності гороху, свинину нарізаємо кубиками й викладаємо її в каструлю.

Такими ж кубиками ріжемо картоплю. Відправляємо в суп і варимо його 30 хвилин.

Через 30 хвилин, копчене м’ясо нарізаємо і додаємо його в суп.

В олії смажимо терту моркву і подрібнену цибулину близько 7 хвилин.

З сковороди овочі перекладаємо в каструлю. Продовжуємо готування протягом 10 хвилин і прибираємо з вогню.

Готовий суп гороховий з копченостями і м’ясом можна подавати до обіду, доповнивши кропом.

Гороховий суп Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп зі свининою