Яскравий і насичений гороховий суп з копченостями і м’ясом ідеально підійде в якості домашнього обіду. Гаряче блюдо виходить досить ситним і ароматним, що не залишиться непоміченим за вашим столом.
Інгредієнти: на 8 порції.
- М’ясо копчене – 250 гр.
- Свинина – 200 гр.
- Горох – 350 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Кріп – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 30 мл
- Вода – 3 л
Процес приготування:
Вимочуємо горох, а після відварюємо його в каструлі з підсоленою водою.
Після напівготовності гороху, свинину нарізаємо кубиками й викладаємо її в каструлю.
Такими ж кубиками ріжемо картоплю. Відправляємо в суп і варимо його 30 хвилин.
Через 30 хвилин, копчене м’ясо нарізаємо і додаємо його в суп.
В олії смажимо терту моркву і подрібнену цибулину близько 7 хвилин.
З сковороди овочі перекладаємо в каструлю. Продовжуємо готування протягом 10 хвилин і прибираємо з вогню.
Готовий суп гороховий з копченостями і м’ясом можна подавати до обіду, доповнивши кропом.
Гороховий суп Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп зі свининою