Цікавий варіант приготування горохового супу – це з додаванням копченостей і сочевиці. Спробуйте ситне і смачне рішення для вашого домашнього обіду. Гаряче блюдо обов’язково оцінять ваші рідні!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • М’ясо копчене – 180 гр.
  • Сочевиця – 200 гр.
  • Горох – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – 1 пучок
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

Як приготувати гороховий суп з сочевицею і копченостями? Промиваємо сочевицю і відварюємо до готовності з невеликою кількістю солі.

Окремо відварюємо горох і перекладаємо його до сочевиці.

Заливаємо продукти водою і знову ставимо на плиту. Можна додати сіль.

Смажимо в олії подрібнені моркву з цибулею 3-5 хвилин, після чого додаємо до них томатну пасту. Розмішуємо і прибираємо з вогню.

Піджарку з томатною пастою викладаємо в суп. Додаємо спеції за смаком і варимо суп ще 20 хвилин.

Подрібнюємо копчене м’ясо і відправляємо його в блюдо за пару хвилин до готовності.

Гарячий суп розливаємо по тарілках і посипаємо свіжою ароматною зеленню. Готово!

Гороховий суп Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом