Цікавий варіант приготування горохового супу – це з додаванням копченостей і сочевиці. Спробуйте ситне і смачне рішення для вашого домашнього обіду. Гаряче блюдо обов’язково оцінять ваші рідні!
Інгредієнти: на 6 порції.
- М’ясо копчене – 180 гр.
- Сочевиця – 200 гр.
- Горох – 350 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – 1 пучок
- Масло рослинне – 30 мл
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Як приготувати гороховий суп з сочевицею і копченостями? Промиваємо сочевицю і відварюємо до готовності з невеликою кількістю солі.
Окремо відварюємо горох і перекладаємо його до сочевиці.
Заливаємо продукти водою і знову ставимо на плиту. Можна додати сіль.
Смажимо в олії подрібнені моркву з цибулею 3-5 хвилин, після чого додаємо до них томатну пасту. Розмішуємо і прибираємо з вогню.
Піджарку з томатною пастою викладаємо в суп. Додаємо спеції за смаком і варимо суп ще 20 хвилин.
Подрібнюємо копчене м’ясо і відправляємо його в блюдо за пару хвилин до готовності.
Гарячий суп розливаємо по тарілках і посипаємо свіжою ароматною зеленню. Готово!
Гороховий суп Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом