Від усієї душі хочу поділитися своїм улюбленим рецептом ароматного горохового супу зі свининою, приготованого в мультиварці. Перша страва готується просто, а виходить неймовірно апетитною. Обов’язково приготуйте!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Горох – 250 гр.
  • Морква – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 200 гр.
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Вода – 2,5 л
  • Сіль – за смаком
  • Свинина – 400 гр.
  • Часник – 2 зуб.

Процес приготування:

Готувати гороховий суп зі свининою в мультиварці просто! Морква вимийте і очистіть від шкірки овочечисткою, натріть на дрібній тертці. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть гострим ножем. Чашу мультиварки помістіть в прилад. На панелі мультиварки встановіть програму «Смаження» і натисніть кнопку «Старт». Налийте олію і обсмажте овочі до м’якості.

Часник очистіть від лушпиння і подрібніть гострим ножем. Додайте до обсмаженою овочам. Обсмажте все разом ще пару хвилин, постійно помішуючи, щоб він не згорів. Кількість часнику регулюйте самостійно за своїм власним смаковим уподобанням.

Свинину промийте, а потім промокніть паперовими рушниками. Дрібно наріжте і викладіть в чашу мультиварки.

Постійно помішуючи, обсмажте до зміни кольору. Горох добре промийте, а потім викладіть в чашу мультиварки, додайте обсмажені овочі і посоліть. Залийте холодною водою. На панелі мультиварки встановіть програму «Варка», час приготування – 1 годину. Закрийте кришку мультиварки і натисніть кнопку «Старт».

Готуйте до закінчення програми. Після звукового сигналу встановіть режим «Підігрів». Залиште настоюватися гороховий суп на 30 хвилин. Зелень промийте і обсушити, дрібно наріжте і викладіть в суп. Гороховий суп зі свининою, приготований в мультиварці, подавайте порційно.

Приємного апетиту!

Гороховий суп Гороховий суп без м'яса Гороховий суп в мультиварці Панасонік Гороховий суп зі свининою Пісний суп гороховий