Грецький салат багатий свіжими овочами, приправлений ароматними спеціями і присмачений оливковою олією. Таке блюдо красиво виглядає на столі в свято, а якщо додати в нього куряче м’ясо, то воно зможе зійти за легку вечерю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Капуста пекінська – 500 гр.
  • Сир Фетакса – 200 гр.
  • Сухарики – 80 гр.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування грецького салату з курячою грудкою? Куряче філе помийте, обсушіть, змастіть сіллю і паприкою. Потім наріжте на кубики і обсмажте на оливковій олії.

Пекінську капусту нашаткуйте тонкими смужками.

Помідори помийте, виріжте місце кріплення плодоніжки і наріжте кубиками.

Фетаксу наріжте кубиками середнього розміру.

Змішайте філе, помідори, капусту та фетаксу, заправте сумішшю оливкової олії і лимонного соку, посоліть і приправте за смаком. Салат перемішайте, перед тим, як подати на стіл додайте сухарі.

Приємного апетиту!

Грецький салат з куркою Грецький салат з пекінської капустою Грецький салат з сиром Фета Грецький салат з фетаксой Правильний грецький салат Салати з куркою