Грецький салат багатий свіжими овочами, приправлений ароматними спеціями і присмачений оливковою олією. Таке блюдо красиво виглядає на столі в свято, а якщо додати в нього куряче м’ясо, то воно зможе зійти за легку вечерю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 1 шт.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Капуста пекінська – 500 гр.
- Сир Фетакса – 200 гр.
- Сухарики – 80 гр.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування грецького салату з курячою грудкою? Куряче філе помийте, обсушіть, змастіть сіллю і паприкою. Потім наріжте на кубики і обсмажте на оливковій олії.
Пекінську капусту нашаткуйте тонкими смужками.
Помідори помийте, виріжте місце кріплення плодоніжки і наріжте кубиками.
Фетаксу наріжте кубиками середнього розміру.
Змішайте філе, помідори, капусту та фетаксу, заправте сумішшю оливкової олії і лимонного соку, посоліть і приправте за смаком. Салат перемішайте, перед тим, як подати на стіл додайте сухарі.
Приємного апетиту!
Грецький салат з куркою Грецький салат з пекінської капустою Грецький салат з сиром Фета Грецький салат з фетаксой Правильний грецький салат Салати з куркою