Універсальний салат з курки, горошку і моркви можна подавати для домашнього обіду, а також для святкового столу. Закуска виходить дуже ситним і яскравою, але при цьому ви не витратите багато часу і сил на приготування.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Горошок зелений консервований – 180 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Огірки мариновані – 2 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати салат з куркою, морквою, горошком? Підготуємо потрібні продукти. Овочі попередньо очищаємо від шкірки і промиваємо під водою.

нарізаємо Півкільцями ріпчасту цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії до прозорості.

Натираємо моркву і кладемо її до цибулі. Продовжуємо готування ще 3-4 хвилини.

До готовності відварюємо куряче філе, охолодити його і нарізаємо дрібними кубиками.

Далі подрібнюємо солоні мариновані огірки.

В глибоку тарілку кладемо підготовлену курку.

До м’яса викладаємо обсмажені овочі.

Також кладемо і подрібнені солоні огірки.

Доповнюємо блюдо зеленим консервованим горошком, з якого заздалегідь зливаємо весь сік.

Поливаємо все інгредієнти майонезом.

Солимо за смаком і ретельно перемішуємо.

Розкладаємо страву на порції і подаємо до столу. Можна використовувати формировочное кільце. Готово!

Салати з куркою