Оригінальна ідея простого домашнього сніданку – грінки з батона з ковбасою, яйцем і молоком. Блюдо виходить ситним і цікавим за смаком. Порадуйте себе швидким процесом приготування.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Батон – 6 скибочок
  • Молоко коров’яче – 60 мл
  • Яйце – 4 шт.
  • Варена ковбаса – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Сир Пармезан – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати грінки з батона з ковбасою, яйцем і молоком на сковороді легко! Розрізаємо злегка затверділий батон на тонкі скибочки.

В глибокій тарілці змішуємо яйця, молоко і сіль. Ретельно збиваємо суміш.

На розігрітій з маслом сковороді підсушуємо батон з обох сторін, після вливаємо до нього яєчно-молочну суміш. Готуємо страву під кришкою 2-3 хвилини на середньому вогні.

Подрібнюємо помідори, ковбасу нарізаємо тонкими кружечками. Викладаємо продукти на грінки. Посипаємо їх сиром і знову закриваємо кришкою на 2-3 хвилини. Вимикаємо плиту.

Поділяємо ситні грінки на порції, розкладаємо по тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Грінки з батона Грінки з сиром і яйцем Грінки з хліба Грінки з яйцем і молоком Грінки з яйцем і сиром на сковороді на сніданок Грінки