Оригінальна ідея простого домашнього сніданку – грінки з батона з ковбасою, яйцем і молоком. Блюдо виходить ситним і цікавим за смаком. Порадуйте себе швидким процесом приготування.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Батон – 6 скибочок
- Молоко коров’яче – 60 мл
- Яйце – 4 шт.
- Варена ковбаса – 100 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Сир Пармезан – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати грінки з батона з ковбасою, яйцем і молоком на сковороді легко! Розрізаємо злегка затверділий батон на тонкі скибочки.
В глибокій тарілці змішуємо яйця, молоко і сіль. Ретельно збиваємо суміш.
На розігрітій з маслом сковороді підсушуємо батон з обох сторін, після вливаємо до нього яєчно-молочну суміш. Готуємо страву під кришкою 2-3 хвилини на середньому вогні.
Подрібнюємо помідори, ковбасу нарізаємо тонкими кружечками. Викладаємо продукти на грінки. Посипаємо їх сиром і знову закриваємо кришкою на 2-3 хвилини. Вимикаємо плиту.
Поділяємо ситні грінки на порції, розкладаємо по тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Грінки з батона Грінки з сиром і яйцем Грінки з хліба Грінки з яйцем і молоком Грінки з яйцем і сиром на сковороді на сніданок Грінки