У вас залишився несвіжий батон. Викидати не можна. Приготуйте з нього хрусткі часникові грінки і подайте їх до столу з гороховим супом, борщем або просто до пива.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Батон – 0.5 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Як приготувати грінки з батона з часником на сковороді? Спочатку підготуйте простий набір продуктів для приготування часникового грінок.

Половину буханця черствого батона нарежте на скибочки товщиною до 8 мм, а потім кожен скибочку на половинки.

Розігрійте на середньому вогні суху сковорідку з антипригарним покриттям і протягом 2-3 хвилин підсушіть на ній скибочки батона до золотистого кольору з обох боків.

Зубки часнику очистіть від лушпиння і подрібніть на часничниці.

До подрібненого часнику налийте рослинне масло і додайте за смаком сіль. Потім ложечкою все перемішайте.

Потім цією часниковою сумішшю намажте з одного боку обсмажені скибочки батона, помістіть їх на красиву тарілку і подайте до столу. Грінки з батона з часником готові.

Приємного апетиту!

Грінки без молока Грінки без молока на сковороді Грінки з батона Грінки з хліба Грінки з часником Грінки на сковороді