Солоні грінки з батона з яйцем і молоком приготувати дуже просто. Це рівень початківців господарок. Такі грінки подаються до солодкого чаю або кави. Обсмажуються грінки в молочно-яєчної суміші і вже готові посипаються сіллю. Батон для грінок береться не першої свіжості.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Батон – 0.5 шт.
  • Молоко коров’яче – 0.2 л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати солоні грінки з яйцем і молоком з батона на сковороді, спочатку підготуйте прості і доступні продукти для приготування цієї страви. Яйце і молоко помістіть в окремі миски і потримайте деякий час при звичайній домашньої температурі, щоб не були холодними.

Половину батона наріжте на скибочки товщиною в 1 см. Можете взяти готовий нарізаний батон.

З допомогою віночка збийте яйце. Поставте на плиту сковорідку з рослинним маслом, щоб воно добре розігрілися.

Скибочки батона спочатку умочіть в молоці, а потім у збитому яйці і відразу кладіть їх на розігріту сковорідку.

Обсмажте грінки на середньому вогні до красивого рум’яного кольору з обох боків.

Підсмажені грінки з молоком і яйцем перекладіть спочатку на паперовий рушник, а потім на тарілку. По своєму смаку посипте їх сіллю і подайте до сніданку.

Приємного апетиту!

Грінки з білого хліба Грінки з білого хліба на сковороді Грінки з хліба Грінки з яйцем