Грінки з батона з яйцем і молоком в духовці будуть у вас солодким сніданком для всієї сім’ї, а також перезентабельным десертом для святкового столу, якщо подати їх зі свіжими ягодами. Готуємо грінки в духовці, що спрощує роботу господині і вимагає менше часу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Батон – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Ванільний цукор – 1 пакет

Процес приготування:

Готувати грінки з батона з яйцем і молоком в духовці легко! В окремий посуд розбийте курячі яйця, насипте до них ложку цукру звичайного і пакетик ванільного, налийте молоко і міксером або віночком добре перемішайте.

Батон наріжте на скибочки товщиною до 1 див.

Деко застеліть шматочком паперу для випічки.

Скибочки батона з обох сторін умочіть в яєчно-молочну суміш і викладіть на деко.

Посипте грінки рештою цукром. По своєму смаку кількість цукру можете збільшити.

Духовку розігрійте до 200°С. Деко з грінками помістіть в духовку і запікайте їх протягом 10 хвилин. Потім грінки переверніть на інший бік і запікайте ще 5 хвилин. Вони повинні бути рум’яними з обох сторін.

Готові грінки з батона з яйцем і молоком перекладіть на блюдо і подайте до столу з будь-яким додатком: цукровою пудрою, джемом або згущеним молоком.

Приємного апетиту!

Грінки в духовці Грінки з білого хліба Грінки з хліба Грінки з яйцем на сніданок Грінки Солодкі грінки