Грінки з батона з яйцем і молоком в духовці будуть у вас солодким сніданком для всієї сім’ї, а також перезентабельным десертом для святкового столу, якщо подати їх зі свіжими ягодами. Готуємо грінки в духовці, що спрощує роботу господині і вимагає менше часу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Батон – 1 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Ванільний цукор – 1 пакет
Процес приготування:
Готувати грінки з батона з яйцем і молоком в духовці легко! В окремий посуд розбийте курячі яйця, насипте до них ложку цукру звичайного і пакетик ванільного, налийте молоко і міксером або віночком добре перемішайте.
Батон наріжте на скибочки товщиною до 1 див.
Деко застеліть шматочком паперу для випічки.
Скибочки батона з обох сторін умочіть в яєчно-молочну суміш і викладіть на деко.
Посипте грінки рештою цукром. По своєму смаку кількість цукру можете збільшити.
Духовку розігрійте до 200°С. Деко з грінками помістіть в духовку і запікайте їх протягом 10 хвилин. Потім грінки переверніть на інший бік і запікайте ще 5 хвилин. Вони повинні бути рум’яними з обох сторін.
Готові грінки з батона з яйцем і молоком перекладіть на блюдо і подайте до столу з будь-яким додатком: цукровою пудрою, джемом або згущеним молоком.
Приємного апетиту!
Грінки в духовці Грінки з білого хліба Грінки з хліба Грінки з яйцем на сніданок Грінки Солодкі грінки