Не поспішайте викидати залежаний батон. Його можна перетворити на апетитне додаток до чаю. Оцініть простий рецепт приготування солодких грінок з яйцем і молоком.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Батон – 6 скибочок
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати солодкі грінки з яйцем і молоком на сковороді? Нарізаємо батон на шість тонких скибочок. Бажано, використовувати затверділий продукт.

В глибокій тарілці з’єднуємо курячі яйця, молоко і цукор. Збиваємо вміст віночком до однорідності. Сухий інгредієнт повинен повністю розчинитися.

Просочуємо солодкої сумішшю кожен скибочку батона. Занадто довго не тримаємо, інакше продукт розм’якне.

Розігріваємо сковороду і вливаємо в неї рослинне масло. Розкладаємо солодкі шматочки і обсмажуємо їх з кожного боку до рум’янцю.

Розкладаємо готову страву на порційні тарілки. Подаємо ласощі гарячим, доповнивши чашкою чаю або кави. Приємного апетиту!

Грінки з білого хліба з молоком і цукром на сковороді Грінки з білого хліба на сковороді Грінки з яйцем і молоком на сніданок Грінки Солодкі грінки з яйцем і молоком на сковороді