На сковороді можна приготувати апетитні часникові грінки. Готовий продукт виходить хрустким, ароматним і в міру пікантним. Подавайте закуску з соусом або іншими улюбленими доповненнями.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Житній хліб – 3 скибочки
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як зробити часникові грінки з чорного хліба на сковороді? Скибочки чорного хліба ріжемо довгими смужками. Використовуйте вчорашній чи не занадто свіжий продукт.

Готуємо часник. Зубчики очищаємо від лушпиння.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо смуги чорного хліба і обсмажуємо з обох боків до хрусткої скоринки.

Готові грінки кладемо на паперову серветку, щоб вбралося зайве масло. Поки продукт гарячий, обсипаємо його сіллю за смаком.

Далі кожну гренку гарненько натираємо часником для яскравого аромату.

Готові часникові грінки кладемо на тарілку. Доповнити блюдо можна ароматною зеленню або соліннями. Приємного апетиту!

Грінки до пива Грінки з бородінського хліба Грінки з бородінського хліба з часником Грінки з хліба Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки з чорного хліба на сковороді Грінки як в барі з чорного хліба з часником Часникові грінки як в ресторані