Грінки з часником, сиром і яйцем – це дуже апетитна і поживна закуска. Відмінна ідея для сімейного перекусу або добавки до основної страви. Виходить дуже смачно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Білий хліб – 0.5 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Часник – 2 головки
  • Майонез – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0.5 пучків
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування грінок з часником, сиром і яйцем на сковороді? Ріжемо Батон скибочками середньої товщини.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією і обсмажуємо батон до рум’яної скоринки.

Яйця відварюємо круто 10 хв. у киплячій воді. Охолоджуємо під проточною водою і натираємо на крупній тертці.

Часник чисть і пропускаємо через прес.

Додаємо часник майонез і розмішуємо.

Цибулю промиваємо та нарізаємо кружальцями.

Змащуємо грінки майонезом з часником, зверху кладемо терте яйце і подрібнену цибулю.

Приємного апетиту!

Грінки без молока Грінки до пива з чорного хліба з часником Грінки з батона Грінки з білого хліба на сковороді Грінки з часником Грінки з яйцем