Корисне і поживне блюдо для домашнього столу – грудка індички, приготовлена шматочками на сковороді. М’ясо відрізняється ніжним смаком і відсутністю лишего жиру. Порадуйте близьких цікавим частуванням!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Грудка індички – 0,6 кг
  • Вода – 100 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Як приготувати грудку індички шматочками на сковороді? М’ясо індички промиваємо під водою, потім нарізаємо на невеликі шматочки.

Занурюємо м’ясні шматочки в глибоку миску.

Посипаємо продукт сіллю, чорним меленим перцем. Додаємо хмелі-сунелі і розмішуємо вміст.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Сюди ж викладаємо шматочки індички зі спеціями.

Готуємо м’ясо на великому вогні, поки вся рідина не злучиться.

Зменшуємо вогонь і підрум’янюємо шматочки близько 5 хвилин.

Вливаємо в масу воду, доводимо до закипання і пропарюють близько 3-5 хвилин.

наприкінці готування додаємо подрібнену зелень за смаком.

Розкладаємо шматочки готового філе по тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Індичка Індичка на сковороді