Корисне і поживне блюдо для домашнього столу – грудка індички, приготовлена шматочками на сковороді. М’ясо відрізняється ніжним смаком і відсутністю лишего жиру. Порадуйте близьких цікавим частуванням!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Грудка індички – 0,6 кг
- Вода – 100 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа Хмелі-Сунелі – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 40 мл
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Як приготувати грудку індички шматочками на сковороді? М’ясо індички промиваємо під водою, потім нарізаємо на невеликі шматочки.
Занурюємо м’ясні шматочки в глибоку миску.
Посипаємо продукт сіллю, чорним меленим перцем. Додаємо хмелі-сунелі і розмішуємо вміст.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Сюди ж викладаємо шматочки індички зі спеціями.
Готуємо м’ясо на великому вогні, поки вся рідина не злучиться.
Зменшуємо вогонь і підрум’янюємо шматочки близько 5 хвилин.
Вливаємо в масу воду, доводимо до закипання і пропарюють близько 3-5 хвилин.
наприкінці готування додаємо подрібнену зелень за смаком.
Розкладаємо шматочки готового філе по тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Індичка Індичка на сковороді