Неймовірно соковита індичка виходить, якщо запекти її шматочками у фользі. Аппеетитное і корисне блюдо підійде як для сімейного вечері, так і для святкового столу. Домашні та гості оцінять ніжне і ситне частування.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Грудка індички – 0,6 кг
  • Лимон – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Прованські трави – 1 ч. л.
  • Масло оливкова – 60 мл
  • Масло вершкове – 20 гр.

Процес приготування:

Готувати індичку шматочками в фользі в духовці просто! З грудки індички вирізаємо філе. Розрізаємо його на чотири рівні шматочки. Промиваємо продукт і обтираем паперовим рушником.

У глибокій мисці змішати оливкове масло з сіллю, перцем, паприкою і прованськими травами. Сюди ж видавлюємо сік лимона. Розмішуємо.

В готовий маринад опускаємо шматочки індички.

Маринуємо 15 хвилин, періодично перевертаючи шматочки.

Поділяємо фольгу на чотири частини. У кожну кладемо по шматочку індички. Зверху додаємо шматочок вершкового масла.

Загортаємо краї фольги.

Щільно закриваємо кожен шматочок, формуючи конвертик.

Відправляємо заготовки в духовку, розігріту до 180 градусів на 40 хвилин.

Через 40 хвилин відкриваємо фольгу і даємо продукту підрум’янитися ще 10 хвилин.

Соковита і рум’яна індичка зі спеціями готова. Подавайте апетитне блюдо до столу!

Індичка