Оригінальне гаряча страва до святкового столу – індичка, запечена шматочками, під сиром. М’ясо вийде соковитим і ніжним, а ніжна сирна скоринка стане справжньою родзинкою частування.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Індичка – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – 1 пучок
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Майонез – 60 гр.
- Масло рослинне – 40 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати індичку шматочками з сиром в духовці, промиваємо індичку і розділяємо її на невеликі шматки. Кладемо їх в обмащений маслом форму для випікання разом з кільцями ріпчастої цибулі.
Посипаємо вміст сіллю і спеціями. Готуємо при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.
Витягаємо страву з духовки. Посипаємо подрібненою зеленню і обмазуємо майонезом. Закриваємо шари тертим твердим сиром.
Знову ставимо страву в духовку. Готуємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Апетитні шматочки індички під сиром готові. Діліть частування на порції і подавайте до столу!
Індичка