Оригінальне гаряча страва до святкового столу – індичка, запечена шматочками, під сиром. М’ясо вийде соковитим і ніжним, а ніжна сирна скоринка стане справжньою родзинкою частування.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Індичка – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – 1 пучок
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Майонез – 60 гр.
  • Масло рослинне – 40 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати індичку шматочками з сиром в духовці, промиваємо індичку і розділяємо її на невеликі шматки. Кладемо їх в обмащений маслом форму для випікання разом з кільцями ріпчастої цибулі.

Посипаємо вміст сіллю і спеціями. Готуємо при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.

Витягаємо страву з духовки. Посипаємо подрібненою зеленню і обмазуємо майонезом. Закриваємо шари тертим твердим сиром.

Знову ставимо страву в духовку. Готуємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Апетитні шматочки індички під сиром готові. Діліть частування на порції і подавайте до столу!

Індичка