З субпродуктів виходить дуже смачний і корисний гуляш. Завдяки тому, що шлунки тушкують до готовності в підливі, вони виходять дуже м’якими. Таке блюдо можна сміливо включати навіть в дитячий раціон.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячі шлунки – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Масло олію – для смаження
  • Томатна паста – 70 гр.
  • Часник – 1 – 2 зуб.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати гуляш з курячих шлунків з підливкою? Курячі шлунки почистіть, помийте і розріжте на кілька частин. Зваріть їх до м’якості.

Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте тонкими пір’ям і пасеруйте на соняшниковій олії.

Часник очистіть від лушпиння, пропустіть його через прес або дрібно наріжте. На сковороду до смаженій цибулі додайте варені шлунки, часник і перець. Перемішайте і тушкуйте 5-7 хвилин.

Солодкий перець помийте, очистіть від насіння і наріжте. Додайте до шлунків солодкий перець і томатну пасту, перемішайте, тушкуйте 10 хвилин.

Потім влийте воду, посоліть за смаком і тушкуйте 10-15 хвилин. Блюдо готове, можна накривати на стіл.

Приємного апетиту!

Гуляш з курки Гуляш з курки з підливою Гуляш з курки на сковороді Гуляш класичний гуляш Курячий з підливкою з томатної пасти на сковороді