Гуляш з яловичого серця не тільки смачне, але і дуже поживне блюдо. Приготувавши такий гуляш на вечерю, ви порадуєте своїх близьких новим оригінальним смаком, різноманітите і збагатите свій раціон.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловиче серце – 0,6 – 0.7 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
  • Сіль – за смаком
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Сметана – 2 – 3 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати гуляш з яловичого серця з підливою просто! Серце розріжте і добре промийте.

Поставте його варитися на 1,5-2 години до готовності.

Готове серце наріжте тонкими часточками.

Моркву і цибулю очистіть.

Моркву натріть на крупній тертці, цибулю дрібно наріжте.

На добре розігрітій сковороді обсмажте овочі.

Додайте в зажарку борошно, перемішайте.

Потім покладіть сметану і томатну пасту, посоліть і приправте за смаком.

Додайте нарізане серце на сковорідку і влийте півсклянки води. доведіть підливу до кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте гуляш 15-20 хвилин.

Готовий гуляш із серця подавайте зі свіжою зеленню і улюбленим гарніром.

Приємного апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш з яловичини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш з яловичини з цибулею і морквою Гуляш з яловичини класичний Гуляш з яловичини як в їдальні Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою